MOTOROPTIMERING

Vi hjälper dig med mjukvara för att optimera din bil på ett korrekt sätt. Utan mekaniska förändringar kan du öka effekten.

Vi hjälper dig med att mjukvaruoptimera din bil på ett korrekt sätt. Genom att optimera motorstyrenheten specifikt till just din bil kan vi optimera efter bränsleförbrukning eller effekt.

 
Vi arbetar inte med effektboxar då det lurar bilens elektronik och risk finns att det påverkar någon av bilens mekaniska komponenter. Därför läser vi ut din bils motorstyrenhetsfiler och optimerar specifikt efter dina önskemål, utan några hårdvarutillbehör eller risk för motorlampor.
 
Välj gärna din bil i listan nedan för att ta reda på hur mycket effekt du kan få ut antingen vid en ECO-optimering eller i jakten efter mer effekt.

 

Programmering av växellåda

Vi erbjuder programmering av automatisk växellåda.

NÅGRA SAKER VI KAN ÄNDRA:

Skifttid hur snabbt lådan växlar

Skiftpunkter vid vilka varv per minut lådan ska växla
Aktivera startkontroll förbilar som inte har originalet

Justera kraften på cylindrarna som håller lamellerna

Vad betyder ECO Trim?

ECO trim är en optimering av motorn med syfte att sänka din bränsleförbrukning.

ECO trim kan utföras på nästan alla motorfordon.

Bakom detta ligger minskad förbrukning och inte minst minskade förorenade utsläpp.

Varför spendera dina pengar i onödan?

Spara upp till 15 % bränsle med ditt fordon och öka samtidigt vridmoment och prestanda.

Med en ECO Trim motverkar du dyr bränsleförbrukning.

 

tuning, engine block, tuned-2157354.jpg

Motorprestanda

När biltillverkarna designar en bil måste biltillverkarna ta hänsyn till förhållandena i olika länder där den kommer att säljas, såsom bränslekvalitet, avgasutsläpp och klimatförhållanden.
På grund av dessa fakta är biltillverkarna kraftigt begränsade vad gäller motorprestanda och kapacitet och anpassar mjukvaran till en kompromiss mellan kraft och regler för många länder.
Med dessa generösa marginaler behöver vi inte oroa oss för att optimera din motor i detta milda klimat, med bra bränslekvalitet. Med dina specifika önskemål och mål med optimeringen kan vi skräddarsy motorns karaktär för att passa din bil.

Vill du trimma bilen?

Pris från 2600 ;-